Ma 2022. 12. 4., vasárnap, Barbara, Borbála napja van. Szent Borbála - Damaszkuszi Szent János szerzetespap és egyháztanító

Hírmondó

Plébánia Bankszámla száma:  11749015-20016605-00000000  otp bank

Adományukat szívesen fogadjuk ezen a bankszámla számon, a plébánia templom járdájának térkövezésére.

Továbbá lehetőség van az egyházi hozzájárulás befizetésére a fenti bankszámla számon, mely a 2020. évtől 4.000 Ft/ fő, házaspároknak 8.000 Ft. Kérjük a név mellé a befizetésnél, a megjegyzés rovatba írják oda az utca és a házszámot, hogy az azonos nevűeknél meg tudjuk különböztetni ki a befizető személy.

Köszönettel: Nagy Vendel

c. apát – plébános

Kopogtat a karácsony, kezdődik az advent | ma7.sk

                                                   Plébániai Hirdetések 2022. november 27.

         „A” év Advent I. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a testvéreknek, hogy november 27 – én Advent I. vasárnapján van templomunk Szentségimádási napja. Kérem a közösségek vezetőit, hogy szervezzék m

eg és jelezzék a vállalt imádási órákat, 10 – 17 óráig.

Jövő héten kedd kivételével, a hétköznapokon este 6 órakor lesz a csendes szentségimádás, hétvégén, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt 17 órakor.

November 30 – án szerdán Szent András apostol ünnepe.

December 1 – én csütörtökön szentségimádást tartunk a reggel 7.00 órakor kezdődő szentmise után, este 17 – 18 óráig imaóra a hívek vezetésével, majd 18 – 19 óráig csendes szentségimádás. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket!

December 2 – án elsőpénteken délelőtt a betegeket gyóntatom, délután itt a templomban a diákokat gyóntatom, este 17 – 18 óráig szentségimádás, alatta gyóntatás, majd 18 órától családfagyógyító szentmise, utána közbenjáró ima.

December 3 – án elsőszombat 17 órakor szentségimádás a papi-szerzetesi hivatásokért, 18 órakor szentmise, majd a szentmise után rózsafüzér imádság a hivatásokért. Ezen a napon Xavéri Szent Ferenc áldozópap emléknapja van.

Régi hagyományunkat folytatjuk adventben a hajnali szentmisék előtt ½ 6 – tól Rózsafüzért imádkozunk. Buzdítjuk a híveinket a rózsafüzéren való részvételre.

December 4 – én vasárnap a délelőtt 9 órakor kezdődő szentmise után érkezik Mikulás az óvodásoknak. Szeretettel várjuk a kicsiket.

Ebben az évben 150 éves a templomunk, ezért minden hónapban egy vendég atya mutat be szentmisét. December 4 – én vasárnap este 18 órai szentmisét

Nikli Zsolt Újudvari plébános, volt kiskanizsai kisegítő lelkész tartja, aki egy évig volt a plébániánk papja, és ebben a szentmisében búcsúzik a Kiskanizsai Hívektől.

December 4 – én vasárnap az esti szentmise után az Egyházközség Képviselőtestületének a gyűlése lesz, melyre szeretettel hívom és várom a Képviselőtestületi Tagokat.

December 03 – 11-ig  “Egymillió csillag a szegényekért” Gyújtson egy gyertyát a rászorulókért! Gyűjtés lesz a kiskanizsai Sarlós Boldogasszony Karitász javára, a helyi rászorulók támogatásáért.

December 9 – én pénteken 17órakor lesz az olvasókör találkozója a közösségi házban. Szeretettel várjuk nem csak az olvasóköri tagokat.

Adventi készület – 2022. Advent minden napjára szentírási szakaszokat olvasni, elmélkedési gondolatok róla, és cselekvési útmutató készült. Az újságos állványon található és elvihető. 300 példányban készült. Használjuk az advent során mindennap. Köszönöm a segítséget a nyomtatásban, sokszorosításban.