Ma 2020. 4. 1., szerda, Hugó napja van. Húsvétvasárnap

Rendezvénynaptár

Templomainkban a nyilvános liturgiák 2020. március 22-től (nagyböjt 4. vasárnapja) szünetelnek!

-52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra jelentkezni lehet a Kedves Híveknek, 2020. szeptember 13-20 ig tart. Plébániánk a nyitó és záró szentmisén kíván részt venni, csoportosan, előre láthatólag 2 autóbusszal. Létszám miatt kell a regisztráció. Ehhez kitöltendő nyomtatvány elérhető az újságos állványon. Aki szeretne részt venni a Kongresszuson kérem töltse ki az űrlapot olvashatóan, és adja le a sekrestyében, vagy a plébánián.

-A Piarista iskola és óvoda szeretettel hívja az érdeklődőket február 22-én, szombaton megrendezendő felnőtt farsangi báljára. Jegyek az iskola gazdasági irodájában kaphatók.”

-Egyházközségünkben az elsőáldozás május 24 – én vasárnap a délelőtt 9 órai szentmisében lesz. Bérmálás május 31 – én pünkösdvasárnap délután 4 órakor lesz. Ezen a napon a bérmálás miatt nem lesz vasárnap este szentmise.

-Május 31 – én vasárnap este 6 órára felvett szentmise szándékot délelőtt 9 órakor kezdődő szentmisében fogom elmondani.

-Kaposvári Püspökség közleménye: “Kérem a kedves híveket, hogy óvodába, általános iskolába, gimnáziumba vagy kollégiumba készülő gyermekeik, unokáik számára javasolják a katolikus intézményeinkbe jelentkezést.”